ZonnestroominstallatiesAlles-in-één totaalpakket

Daken en velden op een veilige manier voorzien van hoogwaardige zonnestroominstallaties

RESILIO - Green4energy
hellendplus@2x 1

Green4energy voorziet daken en velden op een veilige manier van technisch hoogwaardige zonnestroominstallaties.

Het op een veilige manier installeren van technisch hoogwaardige zonnestroominstallaties is onze core business. Naast het ontwerpen en realiseren van uw zonnestroominstallatie nemen wij u alle bijkomende zaken uit handen: van haalbaarheidsonderzoek tot het aanvragen van vergunningen, subsidies en financiering. 

Onze aanbieding is volledig; u ziet direct wat uw investering is én welke besparing het u oplevert. Green4energy realiseert zonnestroom-projecten afgestemd op uw budget en situatie.

linkedin

Dak- en veldsystemen

Green4energy voorziet daken en velden op een veilige manier van technisch hoogwaardige zonnestroominstallaties afgestemd op uw budget en situatie.

Elektrotechniek

Smart Energy

In een slim energiesysteem zijn diverse componenten met elkaar verbonden die energie aan elkaar leveren waarbij  wordt afgestemd op maximale energiebesparing en optimaal gebruik van opgewekte energie.

Energieopslag

Met bijvoorbeeld een thuisbatterij sla je energie op eigen gebruik. Samen met zonnepanelen, een energiemanagementsysteem en een thuisbatterij kunt u thuis uw eigen microgrid creëren.

20 07 2020 Klomp Lauwers Alphen a d Rijn MK 2020 45

Financiering & subsidies

Het in kaart brengen van uw financiering- en subsidiemogelijkheden is maatwerk. We kijken daarom goed naar uw situatie en leveren een compleet overzicht van de mogelijkheden. 

Stroom opbrengsten van een bedrijfsdak

Ontdek hoeveel energie uw bedrijfsdak kan gaan opwekken

Wij gaan voor het maximale rendement van uw dak, u toch ook?

Met onze unieke online configurator krijgt u snel en duidelijk inzicht in de mogelijkheden van uw dak en de mogelijke jaarlijkse energiebesparing. Na het invullen van de configurator nemen wij contact met u op en gaan wij samen met u gedetailleerd kijken naar verdere mogelijkheden. Denk hierbij aan maximale dakbelasting, geschikte subsidieregelingen, financiering en het aansluiten van uw zonnestroominstallaties op uw elektrotechnische installaties.

De configurator is daarmee het beginpunt om te bepalen wat u met uw dak kunt doen.

zonnestroominstalllaties

Slimmer omgaan met uw opgewekte energie

In een slim energiesysteem zijn diverse componenten met elkaar verbonden, zoals laadpalen, huishoudelijke apparaten, energieopslagsystemen en zonnestroominstallaties. Zij leveren energie aan elkaar en worden afgestemd op maximale energiebesparing en optimaal gebruik van opgewekte energie.

Wij denken met u mee

De energie die u opwekt en niet direct gebruikt wordt voor u in een energieopslagsysteem opgeslagen.

Dak- en veldsystemen

Kwaliteit als basis

Wij inventariseren de kwaliteit van uw dak of veld en geven u een passend advies. Op deze manier zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk van uw dak- of veldsysteem kunt profiteren.

Inspectie

Ons team van specialisten verzorgt vooraf een inspectie. Hierdoor zijn wij in staat professioneel advies te geven met betrekking tot resterende levensduur van de dakbedekking, constructiesterkte of een bodemonderzoek in het geval van een veldsysteem.

Constructie

Het is belangrijk om een goed inzicht te hebben in het draagvermogen van het dak of de samenstelling van de grond. Als het nodig is dan voeren wij aanvullend onderzoek uit. Zo berekenen we de maximale dakbelasting voor daksystemen of de minimale profieldiepte voor veldsystemen. Wij bieden ten alle tijden een passende oplossing.

Ons team van specialisten voert inspecties en onderhoud uit en komt waar nodig met professioneel advies te geven.

Green4energy

Goede, duurzame installaties staan aan de basis van besparen en opwekken van energie. Ons team legt er zijn ziel en zaligheid in.

IMG_7917 kopie

Financiering & subsidies

Maak gebruik van de mogelijkheden en bespaar direct

Het aanvragen en verkrijgen van subsidie is vaak een essentiële voorwaarde voor het slagen van uw project. Daarom ondersteunt Green4Energy u geheel bij het aanvragen van de juiste subsidies. 

Een beknopt overzicht van de landelijke subsidies:

Investeert u als bedrijf in CO2-reductie, energiezuinige technieken en duurzame energie? Maak dan gebruik van de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). Voor uw investering (omschreven op de Energielijst)kunt u dan 45% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. De regeling levert u gemiddeld 11% voordeel op.

De KIA is in het leven geroepen om het investeren in duurzame bedrijfsmiddelen te stimuleren. Door middel van deze regeling kunt u tot maximaal 28% van uw investering in zonnepanelen extra aftrekken van uw winst.

De SDE ++ subsidie is ter bevordering van de productie van hernieuwbare energie door bedrijven. Energie geproduceerd uit bijvoorbeeld zonnepanelen. Het voordeel van investeren in een SDE++ project is op meerdere vlakken interessant. Enerzijds kan een bedrijf zich op voorhand behoeden voor de stijgende energieprijzen, onafhankelijkheid creëren van de energieproducenten en vaak levert het investeren met behulp van de SDE++ subsidie een goed rendement op.

Subsidie Duurzame Energie (ISDE). Het doel van deze subsidie is om meer duurzame energie te gebruiken en minder gas. Hiermee kan de CO2 uitstoot vermindert worden en wordt energie bespaart.

De Investeringssubsidie Duurzame Energie, oftewel ISDE is een subsidie ter stimulering van investeringen in duurzame en energiezuinige apparaten. Het doel van de subsidie is om meer duurzame warmte te gebruiken en minder gas. Hiermee kan de CO2 uitstoot vermindert worden en wordt energie bespaart.

Financiering & subsidies

Begin direct met sparen

Afhankelijk van uw situatie, geldt deze financiering voor een periode van 10 tot 15 jaar. U heeft minder kosten aan stroom door de zonnepanelen.
De installatie kan maandelijks worden afgelost. U begint dus gelijk met geld besparen na installatie van uw zonnepanelen.

Financial lease oplossing

De installatie komt op uw balans en hierdoor zijn de kosten af te schrijven. De fiscale subsidie mogelijkheden zoals EIA, KIA, MIA of SDE++ blijven geheel in stand.
Andere financieringen van uw bedrijf worden dus niet beperkt.

Dakhuur

Bij een dakhuur oplossing verkopen wij zelf de energie opbrengst van uw dak. Wij huren uw dak voor een periode van 15 jaar en vinden de beste manier om de financiering te combineren met de juiste subsidies voor dakhuur. Zo maakt u geen onnodige kosten en u maakt maximaal gebruik van de mogelijkheden.

Eén aanspreekpunt, optimale prestaties en
maximale zekerheid dankzij de standaard garantieperiode van 15 jaar.

De meest flexibele energie-overeenkomst, die u de weg leidt naar 100 % duurzame energie.

Green4energy

Inzet van opgewekte stroom

Slim verkopen

Als u stroom gaat opwekken met uw dak dan is het belangrijk om goed na te denken over hoe u de opgewekte stroom wilt gebruiken. Als er meer wordt opgewekt dan er wordt verbruikt, kunt u deze stroom verkopen.

EnergieMarktplaats

Onze EnergieMarktplaats is een platform waar vraag en aanbod van duurzame energie samenkomen. Hier kunt u zonnestroom verkopen. De inkomsten van verkochte stroom worden 1-op-1 verrekend op uw energie-tegoed. Dit wordt bijgeschreven in uw eigen Energie-Wallet. Op de EnergieMarktplaats bepaalt u het tarief van uw stroom. Afnemers op het platform kunnen uw stroom voor eigen gebruik afnemen. De kosten zijn dan uiteraard voor de kopende partijen.

Zelf opgewekte stroom

Voor tarieven die zich aanpassen aan SDE++ of SDE+ subsidie regelingen, hebben wij een passende overeenkomst. Deze minimaliseert uw prijsrisico. Het is ook mogelijk om zelf op kwartierbasis afgerekend te worden met een hoger prijsrisico. Wij denken na over de inzet van uw stroom en brengen de energiemarkten dichterbij elkaar. Zo zorgen we dat u maximaal profiteert van uw zelf opgewekte stroom.

Meer informatie

Volg ons: