Bij Green4energy staat plezier in werk en
persoonlijke ontwikkeling op nummer 1

werken bij

Green4energy als werkgever

Ben jij op zoek naar een carrière in een bedrijf dat bruist van innovatie en passie voor verduurzaming? Met meer dan 10 jaar ervaring in werkzaamheden door heel Nederland op het gebied van zonnepanelen, elektrotechniek en e-mobility zijn wij altijd bezig met het vinden van de meest duurzame oplossingen.  Kom werken bij Green4energy! 

Jij staat bij ons centraal

Green4energy is een vernieuwend bedrijf. Hier kent en helpt iedereen elkaar. Onze dienstverlening draait op jouw inzet. Naast een goed salaris en een passende baan, bieden wij daarom ook goede arbeidsvoorwaarden. Er wordt vaak nog jaren gepraat over onze borrels en bedrijfsuitjes, hier moet je een keer bij geweest zijn!

Kom werken bij een bedrijf dat het belang ziet van persoonlijke ontwikkelingstrajecten, een goede vakantieregeling en persoonlijke groei. Als bonus valt er ook gebruik te maken van de bedrijfsfitnessregeling. 

Vacatures

Onze huidige vacatures

zonnepanelen monteur
Amsterdam
2021-09-27

Zonnepanelen monteur

Energie
MBO, VMBO |
leerling elektrotechnisch monteur
Amsterdam
2021-09-27

Leerling elektrotechnisch monteur

Energie
MBO, VMBO |
marketing coordinator
Amsterdam
2021-09-27

Marketing Coördinator

Energie
HBO |

Stuur jouw sollicitatie

Leuk dat je solliciteert bij Green4energy! Binnen 5 werkdagen nemen wij contact met je op.

Eerste kennis making

Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een kennismakings gesprek.

Door naar de 2e ronde

Het selectiegesprek! waar ingaan op jouw capaciteiten en wederzijdse verwachtingen.

Contract bespreking

Samen met jouw toekomstige manager bespreek je de arbeidsvoorwaarden voor jouw functie. We doen je daarbij een passend voorstel.

Welkom bij Green4energy!

Heb je zin om deel te maken van ons team? Dan heten wij je van harte welkom in ons team!

Een mens is nooit uitgeleerd. Daarom bieden wij onze medewerkers én nieuw talent alle gelegenheid zich te ontwikkelen.

Werken bij Green4energy

Bedrijfscultuur

Je wordt ontvangen in ons bedrijf door een gedreven en hecht team. Bij Green4energy is het van groot belang dat alle teamleden het naar hun zin hebben. Samenwerken, flexibiliteit, vrijheid en initiatief zijn woorden die vaak terug komen als je ons team vraagt wat werken bij Green4energy voor hun betekent.

Specialisten en talenten

Op de werkvloer ga je samenwerken met specialisten die graag hun kennis delen en ben je betrokken bij nieuwe talenten die van jou kunnen leren. En er is 1 ding wat we allemaal gemeen hebben – de onderlinge betrokkenheid binnen het bedrijf en bij onze opdrachtgevers. Verduurzaming is voor ons geen marketing of loze term. Het is een uitdaging die wij als team elke werkdag samen weer aangaan.

Innovatie zit in ons bloed

Onze partners rekenen al meer dan een decennia lang op onze duurzame oplossingen. Wij streven naar innovatie, vernieuwing en verbetering. Samen met onze talenten en specialisten kun jij bijdragen aan het realiseren van projecten waar we als team trots op kunnen zijn, want daar gaan we voor.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & ontwikkelingen van Green4energy.

Gilmário Martins Caetano
jul, 06, 2021

In gesprek met onze stagiair Gilmário

Innovatie betekent niet alleen het vernieuwen van diensten, maar ook het opleiden van stagiairs. Gilmário, student Technisch Engineering Mechatronica, vertelt in dit interview over zijn stage-ervaring bij Green4energy -onderdeel van Klomp. Ook geeft hij handige tips voor toekomstige stagiairs.

Dit is Green4energy

Teken voor een carrière in een bedrijf dat bruist
van innovatie en passie voor techniek!

Werken bij Green4energy

Ben je op zoek naar een baan waar je kunt rekenen op een goed salaris en werkt aan grootschalige projecten? Wil je werken in een team van ervaren vakmensen en opkomend talent? Vind je het belangrijk dat je kan blijven groeien in je carrière? Neem dan contact met ons op en wie weet hebben we dé baan die bij jou past.

Wij hebben jou nodig

Green4energy is onder meer op zoek naar elektromonteurs, marketeers en zonnestroom-specialisten. Binnen onze organisatie is elke schakel van belang en zo willen wij ook dat iedereen zich voelt. Er wordt breed gekeken naar praktische en technische totaaloplossingen. Wij zijn altijd opzoek naar innovatie en duurzaamheid.

Meer dan een werkgever

De vele zusterbedrijven maakt Green4energy een hecht bedrijf, onderdeel van familiebedrijf Klomp. Wij staan voor goed werkgeverschap en dit gaat verder dan een salaris overmaken. Binnen het bedrijf zijn er veel mogelijkheden voor persoonlijke groei of het volgen van opleidingen. Ook als het even tegenzit en je hebt hulp nodig, dan staan wij voor elkaar klaar. Binnen Green4energy is iedereen nodig om te functioneren als gezond team.

Erkend leer- en werkbedrijf

Wij werken nauw samen met VTI , het ROC van Amsterdam en Installatiewerk Noord-Holland om techneuten op te leiden. Nieuw technisch talent helpen wij op deze manier samen met onze partners aan een succesvolle loopbaan.

Binnen het onderwijs werken wij mee aan concepten die jongeren enthousiast maakt over de wereld van de techniek. Jet-Net & TechNet: “de 7 werelden van techniek’ is hier 1 van. Samen met moederbedrijf Klomp wordt dit gefaciliteerd waar mogelijk.

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Onze werknemers krijgen alle gelegenheid om cursussen en opleidingen te volgen. In je loopbaan ben je nooit uitgeleerd. Er zijn hier veel verschillende mogelijkheden voor. Bij aanvang maken we een persoonlijk opleidingsplan. Het studietraject bepalen we samen en zo zorgen wij er samen voor dat jij je blijft ontwikkelen.

Waarom medewerkers graag werken bij Green4energy

Green4energy bestaat uit één team van enthousiaste medewerkers, waarin elke schakel telt. Ons team bestaat uit opgeleide vakmensen die lol hebben in hun werk en op 
alle vlakken betrokken zijn

Hoe is het om te werken bij Green4energy? Niemand kan je dat beter vertellen, dan onze collega’s zelf! Samenwerken, flexibiliteit, vrijheid en initiatief zijn nog maar enkele woorden die vaak genoeg terug komen als de medewerkers vertellen over het werken bij Green4energy.