EnergieopslagGreen4energy

Uw eigen zonnestroom opslaan voor een later moment

energieopslag

Wees goed voorbereid op de toekomst

De regels rondom zonnepanelen veranderen de komende jaren. De salderingsregeling zonnepanelen versoberd per 2023. Hierdoor wordt opslag de toekomst! In buurlanden leidde een soortgelijke verandering tot het grootschalig installeren van batterijen. Zorg daarom dat u voor een zonnestroom installatie kiest die nu al geschikt is voor energieopslag. Zo bent u, ook op momenten dat u weinig opwekt, echt klaar voor de toekomst!

Huawei Thuisbatterij

Altijd noodstroom ter beschikking

Uw eigen energie opslaan

Met de Huawei Thuisbatterij slaat u energie op eigen gebruik. Met de thuisbatterij van Huawei kunt u uw eigen zonnestroom ook ‘s avonds gebruiken. Hierdoor bent u ook als het donker is niet meer afhankelijk bent van het elektriciteitsnet.

Uw eigen microgrid

Samen met zonnepanelen, een energiemanagementsysteem en een thuisbatterij kunt u thuis uw eigen microgrid creëren. Met een thuisbatterij wordt u zelfvoorzienend en kunt u CO2 neutraal wonen.Zo bent u, ook op momenten dat u weinig opwekt, echt klaar voor de toekomst!

Green4energy

Altijd stroom

Een aantal voordelen van de thuisbatterij:

Direct een offerte aanvragen!

Geschikt voor ieder huishouden.

De Huawei thuisbatterij is veilig in gebruik, betrouwbaar en heeft een garantie van 10 jaar. De batterij is geschikt voor zowel de 1- als 3-fase-omvormers, waardoor deze in ieder huishouden te gebruiken is. De thuisbatterij kent 3 modellen voor de opslag van respectievelijk 5, 10 en 15 kilowattuur stroom. Het energieopslagsysteem is modulair en kan dus ook in een later stadium uitgebreid worden als de eigenaar bijvoorbeeld meer zonnepanelen in gebruik neemt.

 

Ter vergelijking: een wasbeurt van een wasmachine verbruikt gemiddeld 1 kilowattuur, een koelkast verbruikt ongeveer 0,5 kilowattuur per 12 uur en automobilisten verbruiken afhankelijk van het model elektrische auto tussen de 40 en 100 kilowattuur om deze volledig op te laden.

20210709 CN 2123

Laat uw gegevens achter, dan neem wij contact met u op!