Energieoplossingenvoor de zakelijke markt

Tot 20% extra subsidie voor Amsterdamse ondernemers!

Green4energy ondersteunt u nu bij extra subsidie- en financieringsmogelijkheden voor verduurzaming.

SDE-subsidie-PV-panelen

Zakelijk verduurzamen was nog nooit zo interessant

Dit is hét moment om uw duurzaamheidsambities waar te maken

Amsterdamse ondernemers opgelet! Loopt u al even met het idee rond om duurzamer te ondernemen? Green4energy heeft goede contacten met de Gemeente Amsterdam. Dit biedt ons de mogelijkheid u als ondernemer een aantal extra interessante subsidie- en financieringsmogelijkheden te bieden bovenop de bestaande landelijke regelingen.

Lees snel verder en ontdek hoe u met behulp van Green4energy geniet van 20% extra subsidie. Deze verduurzamingssubsidie wordt door de Provincie Noord-Holland beschikbaar gesteld bovenop de bekende landelijke subsidies.

Heeft u al een offerte ontvangen en wilt u de extra subsidie NU claimen?

20% subsidie op EV-laadoplossingen

EV-laadoplossingen voor elektrische auto's

10% extra subsidie Zonnepanelen

Zonnepanelen zakelijk

20% extra subsidie Energieopslag

KLOMP icon-1

Hét moment om duurzamer te investeren

Vanuit de overheid worden steeds meer duurzaamheidseisen aan uw bedrijfsvoering gesteld. Hierdoor komt u als ondernemer voor behoorlijk wat technische én financiële uitdagingen te staan. Green4energy helpt, ondersteunt én adviseert u graag! Onze specialisten zorgen ervoor dat u flink wat geld bespaart door slim te investeren.

Onze goede relatie met de Gemeente Amsterdam resulteert in een aantal voordelen voor u als ondernemer. Zo kunnen wij u nu een aantal interessante extra verduurzamingsvoordelen bieden. Dit alles met het doel de bedrijventerreinen in de regio Amsterdam te verduurzamen.

De extra subsidie wordt verstrekt door de Provincie Noord-Holland en ontvangt u bovenop de bestaande landelijke regelingen (EIA, KIA, ISDE en/of SDE++). De Gemeente Amsterdam kan u, indien gewenst, vanuit het zogeheten duurzaamheidsfonds helpen met de financiering. Een win-win-situatie dus!

SDE++ staat voor stimuleert duurzame energie

Waar kunnen we u mee helpen?

Offerte zakelijke zonnepanelen

Actuele regeling: Extra subsidies

Dit is hét moment om uw duurzaamheidsambities waar te maken

Regionaal kunt u nu als ondernemer in Amsterdam genieten van extra subsidies op zogenaamde solar carports voor dubbel gebruik van parkeerlocaties en laadpalen met batterijopslag met een zeer goedkope financiering (vanaf 1,1% rente).

Voor zonnepanelen kunt u, met behulp van Green4energy, aanspraak maken op een extra collectiviteit* subsidie van 10%. Wanneer u dit combineert met dakisolatie, ledverlichting, een warmtepomp en/of constructieve aanpassingen ten behoeve van de plaatsing van zonnepanelen, komt hier nog eens 10% bij. Wanneer u investeert in laadvoorzieningen, kunt u aanspraak maken op 20% subsidie. Om het u makkelijk te maken, hebben we middels een rekenvoorbeeld de subsidieregelingen en besparing voor u op een rijtje gezet!

*Green4energy bundelt de aanvragen van drie ondernemers en stuurt deze gezamenlijk door naar de Gemeente Amsterdam. Zo weet u zeker dat de subsidie wordt toegekend.

Van subsidieaanvraag tot onderhoud

Waarom Green4energy?

Wat betreft duurzaamheidsoplossingen is Green4energy al jarenlang dé partner voor ondernemend Amsterdam. Als elektrotechnisch installateur zijn wij, als enige in Nederland, volledig gecertificeerd. Denk hierbij onder andere aan Scope 12, ISO 9001 en veiligheidsladder. Bovendien zijn wij erkend solar installateur. Onze certificeringen garanderen veiligheid, betrouwbaarheid én de juiste kennis. Wij begeleiden u als ondernemer in vijf simpele stappen naar een zorgeloze besparing. Hiermee nemen wij alles uit handen; van de subsidieaanvraag tot de daadwerkelijke toekenning. Waar wacht u nog op? 

Van subsidie aanvraag tot onderhoud

Bespaar direct

Weten wat u als ondernemer in de regio Amsterdam (extra) kunt besparen? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek of offerte aan! Wij nemen contact met u op en bespreken samen uw verduurzamingsmogelijkheden en uw bijbehorende doelstellingen. Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!

KIA is de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek