Open Dag Green4energy

Op vrijdag 7 oktober stonden onze deuren wagenwijd open voor iedereen die benieuwd is hoe het er bij Green4energy aan toegaat. Met een programma dat bol stond van de activiteiten, kreeg aanstormend talent een kijkje in de keuken. Maar ook andere geïnteresseerden konden op een laagdrempelige manier kennis met ons maken. Rondleidingen, workshops en speeddates; het kwam allemaal voorbij.

Hier zie je de workshops; dak branden, zonnepanelen plaatsen en afvoer aanleggen

Gratis rondleiding

Rond 10.00 uur liep het al storm op onze open dag en stonden er maar liefst 87 leerlingen van in totaal 5 scholen te popelen om naar binnen te gaan. In twee uur tijd konden ze zien én ervaren hoe het er bij één van de innovatiefste bedrijven in Amsterdam-Noord aan toegaat.

“Het was gaaf om in real life te zien hoe het werkt in de techniek. We konden en mochten overal rondkijken; van de kantine tot de directiekamer.”

Technische workshops tijdens open dag

Binnen de techniek houden we ervan om onze handen uit de mouwen te steken. Daarom boden we studenten verschillende interessante technische workshops in de buitenlucht. Zo kregen ze op een leuke manier een gevoel bij ons vak.

Van een leien dakje

Een leien dak monteren, een dak branden, zonnepanelen plaatsen, leidingen buigen en op de hoogwerker de lucht in; als technicus draai je je arm er niet voor om. Vandaag kon er niet alleen gesnuffeld worden, maar gingen we ook écht aan de bak.

Ambacht zit in het bloed van de Klomp medewerkers, het monteren van een leien dak brengen we graag over aan de nieuwe generatie
“Een groot voordeel van werken binnen de techniek is dat het resultaat direct zichtbaar is en je ook écht iets doet. Hier krijg je toch energie van?”

Speeddates

Daarna was er ruimte om onze enthousiaste experts te ontmoeten. Middels een speeddate kon je in no time kennismaken met ons bedrijf en beroep. Er werden dan ook flink wat vragen op onze medewerkers afgevuurd.

“Ik heb in een korte tijd een compleet ander beeld gekregen bij een technisch installatiebedrijf. Ik was van mening dat de techniek oud en stoffig was, maar niets is minder waar!”

Gluren bij de buren

Maar ook mensen die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière of graag aan de slag willen in de techniek, kregen een totaalbeeld van het reilen en zeilen binnen een technisch installatiebedrijf. Van ambacht tot innovatieve oplossingen; alles kwam aan bod op de open dag.

Van jong tot oud was aanwezig bij de open dag familieborrel. en niemand kwam iets te kort.

Familieborrel
Als familiebedrijf hechten wij veel aandacht aan dat belangrijke ‘thuisgevoel’. Daarom sloten we deze feestelijke open dag af met alle families. Onder het genot van een hapje en een drankje konden ook zij zien waar dagelijks vol liefde en passie gewerkt wordt door onze technische toppers.

De droombaan voor jou!

Heb jij onze open dag gemist, maar beschik je wel over het Green4energy DNA? Wellicht hebben wij nu of in de toekomst de droombaan voor jou! Bekijk alvast onze vacatures en houd ons in de gaten. Binnenkort komen wij namelijk met iets heel leuks én interessants!

Lees meer:

Green4Energy-live_event-september_2022

Live event: Bewust en verantwoord vastgoed verduurzamen

Dinsdag 6 september was het zover; ons Green4energy live event. Op deze duurzame dinsdag stond alles in het teken van het bewust en verantwoord verduurzamen van vastgoed.
Certificaat BRL 6000-AB voor Green4Energy
jun, 15, 2022

Certificaat BRL 6000-AB voor Green4energy

Green4energy heeft kwaliteit, veiligheid én betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan! Onze certificeringen zijn hierin heel belangrijk. Green4energy is er dan ook enorm trots op om als één van de weinige installateurs in Nederland, naast ISO9001, VCA**, Scope 12, SCL-trede 2 en ISO14001, BRL6000-AB gecertificeerd te zijn. Deze erkende kwaliteitsverklaring is wederom een bewijs van kennis en vakmanschap binnen onze discipline.
Samenwerking Green4enrgy en Zenon Energy - boost battery container energieopslag
jul, 01, 2022
Paul Pouwels

Samenwerking Green4enegy en Zenon Energy

Met groot genoegen kunnen we u mededelen dat Green4energy een samenwerking is aangegaan met Zenon Energy. Zenon Energy is een bedrijf dat op een unieke manier revolutionaire totaaloplossingen voor energieopslag bouwt én implementeert. Als fabrikant van toekomstbestendige energieopslagsystemen en batterijen, zijn zij voor Green4energy de ideale partner.
Subsidie ondernemers amsterdam
mei, 04, 2022

5X waarom dit hét moment is om als Amsterdamse ondernemer te verduurzamen

Duurzaam ondernemen is populairder én interessanter dan ooit! Heeft u als Amsterdamse ondernemer verduurzamingsplannen? Dan heeft green4energy goed nieuws! U kunt namelijk flink wat geld kunt besparen door slim te investeren. Zeker nu! Onze specialisten leggen uit waarom dit hét moment is om uw duurzaamheidsambities waar te maken.
Grootschalige omvormervervanging - Andrea van der Graaf (Tegenstroom) en Edwin Klomp (green4energy) bekrachtigen de samenwerking met het ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst.
mrt, 10, 2022

Grootschalige omvormervervanging voor Tegenstroom | Green4energy

green4energy en Tegenstroom slaan de handen ineen bij het vervangen van zo’n 1.100 omvormers. De samenwerking is het resultaat van een aanbesteding waarin wij als meest geschikt uit de bus kwamen. Het project start begin maart 2022.
Scios Scope 12 certificering
nov, 19, 2021

green4energy SCIOS Scope 12-gecertificeerd

Alle installateurs van zonnestroominstallaties krijgen ermee te maken: Scope 12. Met deze kwaliteitsstandaard voor inspectie en certificering van PV-systemen worden kwaliteit en veiligheid nog beter gewaarborgd. We zijn verheugd te mogen melden dat Green4energy afgelopen maand het SCIOS Scope 12-certificeringstraject heeft afgerond.