Live event: Bewust en verantwoord vastgoed verduurzamen

Dinsdag 6 september was het zover; ons Green4energy live event. Op deze duurzame dinsdag stond alles in het teken van het bewust en verantwoord verduurzamen van vastgoed.

De gasten werden in nog geen vier uur tijd volledig bijgepraat over prangende onderwerpen. Van de veiligheidseisen rond Scope 12 en de rol van batterijoplsgasystemen tot het slim inzetten en verkopen van opgewekte energie. Als klap op de vuurpijl kwam iemand van de Gemeente Amsterdam nog iets vertellen over de subsidie- en financieringsmogelijkheden.

Unieke locatie voor dit live event

Green4energy live event IJver Amsterdam-Noord

De locatie van dit live event was met zorg en aandacht uitgekozen. Midden op het iconische NDSM werf vindt u IJver; een warm industrieel café omgeven door kunst en cultuur. Deze unieke en duurzame locatie was dé perfecte plek om alle gasten op een verrassende en laagdrempelige manier te informeren én inspireren.

Gastsprekers

Green4Energy 04103

Waar Chris Brandenburg (Brandenburg PV inspecties) alles vertelde over het managen van (veiligheids)risico’s, ging Evert Bende (Huawei) dieper in op toekomstbestendige batterijopslagsystemen en de manier waarop Huawei hierop inspeelt. Na een korte pauze praatte You Jong Chow (Groendus) ons volledig bij over het nieuwe energienetwerk van en voor Nederland en had Elwin van der Klis (Gemeente Amsterdam) wat interessante details met betrekking tot de ondersteuning van ondernemers bij verduurzaming. Vier interessante en afwisselende presentaties waarbij het bewust en verantwoord verduurzamen van vastgoed centraal stond. Aansluitend werd er nog lang nagepraat en genetwerkt.

Green4Energy 04088 e1663924644437
Chris Brandenburg (Brandenburg PV inspecties)

Presentaties gastsprekers

Heeft u ons event gemist of wilt u alle informatie nog eens rustig nalezen? Hieronder hebben we de presentaties van onze gastsprekers voor u verzameld.

Gratis adviesgesprek

Bent u enthousiast geworden en wilt u een volgende stap zetten naar het verduurzamen van uw zakelijk vastgoed? Onze specialisten gaan graag met u rond de tafel om de verduurzamingsmogelijkheden van uw onderneming te bespreken. Plan vandaag nog een adviesgesprek wanneer het u uitkomt!

Kwaliteit

Heeft u ons live event bijgewoond? Dan zij wij ontzettend benieuwd naar uw ervaring! In nog geen 3 minuten tijd helpt u ons verder met uw waardevolle feedback. Alvast bedankt!

Reviews

“Ik vond het inspirerende middag gevuld met goede gastsprekers en interessante onderwerpen.”

Rick Singerling – Koers

“Wij kijken terug op een geslaagd event waarbij alles tot in de puntjes geregeld was en willen alle gastsprekers en gasten bedanken voor hun komst. Dankzij hen was ons eerste live event een succes!”

Steven Schulkens – Green4enery

Bekijk snel onderstaande video voor een indruk van ons live event.

Lees meer:

open dag 2022 bij Green4energy Amsterdam-noord

Open Dag Green4energy

Op vrijdag 7 oktober stonden onze deuren wagenwijd open voor iedereen die benieuwd is hoe het er bij Green4energy aan toegaat. Met een programma dat bol stond van de activiteiten, kreeg aanstormend talent een kijkje in de keuken. Maar ook andere geïnteresseerden konden op een laagdrempelige manier kennis met ons maken. Rondleidingen, workshops en speeddates; het kwam allemaal voorbij.
Certificaat BRL 6000-AB voor Green4Energy
jun, 15, 2022

Certificaat BRL 6000-AB voor Green4energy

Green4energy heeft kwaliteit, veiligheid én betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan! Onze certificeringen zijn hierin heel belangrijk. Green4energy is er dan ook enorm trots op om als één van de weinige installateurs in Nederland, naast ISO9001, VCA**, Scope 12, SCL-trede 2 en ISO14001, BRL6000-AB gecertificeerd te zijn. Deze erkende kwaliteitsverklaring is wederom een bewijs van kennis en vakmanschap binnen onze discipline.
Samenwerking Green4enrgy en Zenon Energy - boost battery container energieopslag
jul, 01, 2022
Paul Pouwels

Samenwerking Green4enegy en Zenon Energy

Met groot genoegen kunnen we u mededelen dat Green4energy een samenwerking is aangegaan met Zenon Energy. Zenon Energy is een bedrijf dat op een unieke manier revolutionaire totaaloplossingen voor energieopslag bouwt én implementeert. Als fabrikant van toekomstbestendige energieopslagsystemen en batterijen, zijn zij voor Green4energy de ideale partner.
Subsidie ondernemers amsterdam
mei, 04, 2022

5X waarom dit hét moment is om als Amsterdamse ondernemer te verduurzamen

Duurzaam ondernemen is populairder én interessanter dan ooit! Heeft u als Amsterdamse ondernemer verduurzamingsplannen? Dan heeft green4energy goed nieuws! U kunt namelijk flink wat geld kunt besparen door slim te investeren. Zeker nu! Onze specialisten leggen uit waarom dit hét moment is om uw duurzaamheidsambities waar te maken.
Grootschalige omvormervervanging - Andrea van der Graaf (Tegenstroom) en Edwin Klomp (green4energy) bekrachtigen de samenwerking met het ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst.
mrt, 10, 2022

Grootschalige omvormervervanging voor Tegenstroom | Green4energy

green4energy en Tegenstroom slaan de handen ineen bij het vervangen van zo’n 1.100 omvormers. De samenwerking is het resultaat van een aanbesteding waarin wij als meest geschikt uit de bus kwamen. Het project start begin maart 2022.
Scios Scope 12 certificering
nov, 19, 2021

green4energy SCIOS Scope 12-gecertificeerd

Alle installateurs van zonnestroominstallaties krijgen ermee te maken: Scope 12. Met deze kwaliteitsstandaard voor inspectie en certificering van PV-systemen worden kwaliteit en veiligheid nog beter gewaarborgd. We zijn verheugd te mogen melden dat Green4energy afgelopen maand het SCIOS Scope 12-certificeringstraject heeft afgerond.