Green4energy wint Europese aanbesteding voor zonnepanelen in de Gemeente Zaanstad

De gemeente Zaanstad is bezig met een grote verduurzamingsoperatie om de CO2-uitstoot te verminderen. Daarom heeft de gemeente een Europese aanbesteding uitgeschreven voor het aanbrengen van zonnepanelen op 30 gemeentelijke locaties.

Green4energy heeft deze aanbesteding verkregen op basis van kwaliteit en de bijbehorende hoogste opbrengstgarantie! De energieopbrengst gaan we constant rapporteren met ons unieke “Greeny monitoringsplatform”. Door te monitoren verschaffen we de gemeente inzicht in hun energie prestaties.

Voor green4energy is goede samenwerking en voorbereiding de cruciale succesfactor voor ieder project. Zowel binnen Green4energy als bij de Gemeente Zaanstad ligt de nadruk op een goede samenwerking. Daarom kiezen we bij Green4energy om te werken met één vast projectteam.

We zijn trots om te mogen werken voor een opdrachtgever die niet alleen voor de laagste prijs gaat maar ook oog heeft voor kwaliteit. Op deze manier kunnen we samen de duurzaamheidsdoelstelling voor een klimaat neutrale gemeente Zaanstad in 2040 realiseren.


#duurzameenergie  #zonnepanelen #energie #energiemonitoring #duurzaamheid #energietransitie #klomp #zaanstad