MissieVisie

Innovatieve verduurzaming middels energieconcepten voor de zakelijk markt

DCIM100MEDIADJI_0851.JPG

Missie

Onze missie is om Nederland te verduurzamen door zakelijk vastgoed energieneutraal te maken middels vooruitstrevende energieconcepten

Visie

Onze visie is om in Nederland binnen 5 jaar al het zakelijk vastgoed energieneutraal te maken met een inventieve aanpak

BQ Duiker - Green4energy

Green4energy

“ENERGIECONCEPTEN VOOR DE ZAKELIJKE MARKT”

20210923 CN 1245

Samenwerking

Onderdeel van Klomp

Green4energy is een zelfstandig opererende werkmaatschappij van moederbedrijf Klomp. Dat betekent dat we totaaloplossingen bieden op het gebied van energie, daktechniek, installatietechniek en beheer en onderhoud. Van advies tot implementatie, onderhoud en beheer. Het resultaat: verhoging van comfort en gemak, bevordering van veiligheid en gezondheid en bovenal: besparing op kosten en energie.

Samengevat betekent dit dat opdrachtgevers bij Green4energy terecht kunnen voor installaties die energie besparen dan wel opwekken én voor alle installatietechnische oplossingen daaromheen.

Vanuit de Klomp Groep bieden wij u technisch totaalbeheer op het gebied van installatietechniek, daktechniek, elektrotechniek en beheer en onderhoud. Alles-onder-één-dak.

Schrijf nu in voor onze nieuwsbrief, dan mist u niets!

Naam(Vereist)

Wie genieten nu al van een lagere energierekening?

De afgelopen jaren verzorgde Green4energy uiteenlopende projecten voor diverse opdrachtgevers. Hieronder enkele recente en noemenswaardige referenties.