Missie en Visie

Innovatieve verduurzaming van huishoudens en bedrijven.

DCIM100MEDIADJI_0851.JPG

Missie

Met een team van enthousiaste en gedreven specialisten op het gebied van zonnestroom- en elektrotechniek mooie projecten realiseren en onderhouden vanuit een passie voor elektrotechniek en met zorg voor mens en milieu.

Visie

Het aangaan van duurzame relaties met opdrachtgevers, door een volwaardige gesprekspartner te zijn en mee te denken van ontwerp tot realisatie.

BQ Duiker - Green4energy

Samenwerkingspartner

“Innovatie door samenwerking!”

Samenwerking

Onderdeel van Klomp

Green4energy is een zelfstandig opererende werkmaatschappij van moederbedrijf Klomp. Dat betekent dat we totaaloplossingen bieden op het gebied van energie, daktechniek, installatietechniek en beheer en onderhoud. Van advies tot implementatie, onderhoud en beheer. Het resultaat: verhoging van comfort en gemak, bevordering van veiligheid en gezondheid en bovenal: besparing op kosten en energie.

Samengevat betekent dit dat opdrachtgevers bij Green4energy terecht kunnen voor installaties die energie besparen dan wel opwekken én voor alle installatietechnische oplossingen daaromheen.

Vanuit de Klomp Groep bieden wij u technisch totaalbeheer op het gebied van installatietechniek, daktechniek, elektrotechniek en beheer en onderhoud. Alles-onder-één-dak.