Lichtgewicht zonnepanelen, daar zit potentie in!

Veel MKB-dakconstructies -naar schatting 40%- zijn volgens de minimale eisen uit het Bouwbesluit gebouwd. Dat maakt dat ze prima dienst doen als dak, maar niet als drager van een pv-systeem. Een flinke tegenvaller voor bedrijven die verduurzaming hoog op de agenda hebben staan. Gelukkig biedt Green4energy met lichtgewicht pv-modules een sluitende oplossing.
Lichtgewicht zonnepanelen

Met toepassing van lichtgewicht zonnepanelen zorgt Green4energy ervoor dat ook uw dak geschikt is voor het omzetten van zonne-energie in elektriciteit. Anders gezegd: met dit systeem is bijna ieder dak geschikt voor haar bijdrage aan de energietransitie. Een grote stap richting de realisatie van het Klimaatakkoord.
Alle voordelen op een rij De lichtgewicht kunststoffen waar het systeem mee is opgebouwd, zorgen voor toename in toepassingsmogelijkheden. We kennen daarnaast nog enkele significante voordelen ten opzicht van reguliere oplossingen:
· Een korte installatietijd – het lage gewicht en het click-in systeem zorgen voor een snelle verwerking
· Een duurzaam karakter - bij de productie van de lichtgewicht zonnepanelen Solargemodules komt minder CO2 vrij, bovendien is het systeem 100% recyclebaar
Onze oplossingen gaan gepaard met diverse fiscale voordelen zoals ISDE, EIA e KIA. Ondernemers kunnen daardoor direct beginnen met besparen. Het spreekt voor zich dat Green4energy u van de nodige informatie voorziet.

Ook voor uw dak?
Dat zit er dik in! Een haalbaarheidsonderzoek biedt duidelijkheid. Green4energy helpt u in de verduurzamingsopgave betreft het dak. Ook als het anders dan anders moet.