Zonnepanelen monteur

zonnepanelen monteur

Werk jij het liefst in de buitenlucht en zoek je het daarbij graag hogerop? Wordt zonnepanelen installateur bij Green4energy! Vanwege de aanhoudende groei van Green4energy zijn wij op zoek naar een zonnepanelen monteur. Bij Green4energy werk je aan diverse waanzinnige projecten verspreid over het hele land. Kom in ons team!

Leerling elektrotechnisch monteur

leerling elektrotechnisch monteur

Volg je momenteel een opleiding richting elektrotechniek en ben je op zoek naar een bedrijf waarin je de praktijkervaring kan opdoen? Dan start jouw loopbaancarrière hier, bij Green4energy! Van helpende hand zul je uitgroeien tot een volwaardig elektrotechnisch monteur van A-klasse. Als leerling monteur zal je onder begeleiding de fijne kneepjes van het vak leren. Uiteraard krijg je daarbij ook de benodigde tools aangereikt. Pak deze carrièrekans!

Marketing Coördinator

marketing coordinator

Jij weet precies wat er nodig is om de zichtbaarheid (online en offline) van Green4energy te vergroten. Jij bent een marketing expert die verschillende kanalen weet te creëren te optimaliseren en te monitoren. Het bouwen aan een merk is helemaal jouw ding, daarbij weet je jezelf compleet in een merk in te leven. Als je vervolgens de mouwen mag opstropen om de diverse campagnes te begeleiden, dan is het feestje helemaal compleet!